Keskikesän kaalisalaatti

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keskikesän kaalisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 300 - 400 g varhaiskaalia
2 pari sipulinvartta tai nippu ruohosipulia
3 1 hapahko omena
4 1 maustekurkku
5 1 rkl valkoviinietikkaa
6 3 rkl öljyä
7 0,5 tl suolaa
8 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 30 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 532 2129
Energiaa kcal 127 509

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulinvarret. Kuori ja suikaloi omena. Suikaloi maustekurkku. Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet. Tarjoa grillimakkaran kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kaali maustekurkku omena
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5