Kesäsalaatti herkkusienistä

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäsalaatti herkkusienistä

Ainekset

1 1 kerä sidesalaattia
2 1 ruukku rucolaa
3 1 kerä ruukkusalaattia
4 1 rasia pieniä parsan varsia tai vastaavasti 1 tlk säilöttyä parsaa
5 muutama tuore herkkusieni
6 (tuoreita tai pakastettuja herneitä tai sokeriherneitä)
7 1 kpl pihvitomaatti
Kastike:
1 1 dl seesamöljyä tai vihreää oliiviöljä
2 2 kpl valkosipulinkynttä puristettuna
3 2 tl balsmicoetikkaa tai 1/2 sitruunan mehu
4 suolaa ja sitruunapippuria
5 (mantelirouhetta)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 15 g
Proteiinia 13 g
Rasvaa 93 g
Kuitua 15 g
Energiaa kJ 3936
Energiaa kcal 941

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita ensin kastikkeen ainekset toisiinsa hyvin ravistaen. Huuhdo ja valuta kasvikset. Leikkaa parsoista pois huonot päät ja kiehauta varret nopeasti höyryssä, jos parsat ovat tuoreita. Valuta ja jäähdytä. Viipaloi herkkusienet ja tomaatti.

Asettele ainekset kauniisti vadille. Valuta kastike päälle. Tarjoa lisänä hyvää leipää.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5