Kesäpyttipannu

21.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäpyttipannu

Ainekset

4 annosta
1 3 salottisipulia
2 3 uuden sadon porkkanaa
3 150 g maustettua grillimakkaraa
4 10 mielellään edellisenä päivänä keitettyä uutta perunaa
5 3 kevätsipulin vartta
6 1 dl vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
7 0,5 dl persiljasilppua
8 suolaa
9 rouhittua mustapippuria
10 cayennepippuria
Lisäksi:
1 4 paistettua kananmunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 126 g
Proteiinia 14 g 56 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 1 335 5339
Energiaa kcal 319 1276

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat ja kypsennä paloja pannulla öljyssä. Lisää makkarapalat ja perunat. Paista edelleen pari minuuttia ja lisää oliivit ja persiljasilppu. Mausta ruoka. Tarjoile paistetun kananmunan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5