Kesäkurpitsatäytteiset uunitortillat

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsatäytteiset uunitortillat

Ainekset

4 annosta
1 4 rkl öljyä paistamiseen ja voitelemiseen
2 1 kpl sipuli
3 400 g kesäkurpitsaa
4 1 paketti (200 g) cheddar-juustoa
5 4 kpl valkosipulinkynttä
6 2 dl maissinjyviä
7 4 kpl tortillalettua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 177 g
Proteiinia 19 g 76 g
Rasvaa 38 g 153 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 500 10001
Energiaa kcal 598 2390

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi kesäkurpitsa. Raasta juusto. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia kevyesti noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulinkynnet. Sekoita. Lisää kesäkurpitsa ja maissinjyvät. Paista, kunnes kesäkurpitsa on kovankypsää. Lisää halutessasi korianteria valmiiseen seokseen.Voitele tortillaletuista toinen puoli. Laita kaksi lettua pohjaksi öljytty pinta alaspäin leivinpaperille pellille. Nosta täyte letuille ja ripottele juusto pinnalle. Voitele toiset kaksi lettua ja nosta kanneksi, öljytty puoli ylöspäin. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, eli kunnes juusto on sulanut. Käännä tortillat paistamisen puolivälissä. Jäähdytä hetki ja leikkaa paloiksi. Tarjoile salsan, smetanan ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5