Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kesäkurpitsaa
3 rkl
Pinjansiemeniä

Kastike

2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese kesäkurpitsat ja siivuta juustohöylällä ohuiksi pitkiksi lastuiksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla.

Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatin päälle. Ripottele päälle pinjansiemenet.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

132

553

11,8 g

1,3 g

4,0 g

4,0 g

2,0 g

1,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli