Kesäkurpitsarullat

28.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsarullat

Ainekset

24 kappaletta
1 1 iso kesäkurpitsa
2 4 rkl oliiviöljyä
3 3 rkl balsamiviinietikkaa
Täyte:
1 50 g pinjansiemeniä
2 1 ruukku tuoretta basilikaa
3 200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
4 0,5 tl sitruunamehua
5 0,5 tl suolaa
6 mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 17 g
Proteiinia 1 g 19 g
Rasvaa 4 g 86 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 159 3812
Energiaa kcal 38 911

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa siitä juustohöylällä 24 viipaletta pituussuunnassa. Pirskota oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa viipaleiden päälle ja anna marinoitua jääkaapissa täytteen teon ajan. Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla. Varo, etteivät ne pala. Hienonna basilika. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Lusikoi 1 tl täytettä kunkin kesäkurpitsaviipaleen päähän ja kääri rullaksi. Voit halutessasi vielä pirskottaa hieman oliiviöljyä päälle. Tarjoa alkupalana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5