Kesäkurpitsapikkelssi

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsapikkelssi

Ainekset

1 500 g kesäkurpitsaa
2 200 g sipulia
3 3 valkosipulinkynttä
4 1 dl hienonnettua tilliä
5 pala punaista chiliä
Liemi:
1 1 dl väkiviinaetikkaa
2 1 dl sokeria
3 2,5 dl vettä
4 1 tl suolaa
5 1 tl roseepippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 108 g
Proteiinia 5 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 2106
Energiaa kcal 503

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5