Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsaohukaiset

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(n. 300 g) kesäkurpitsa
3 rkl
Korppujauhoja
2 dl
Maitoa tai vettä
2 kpl
Munaa
1 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
2 rkl
(tuoretta kirveliä tai 1 tl kuivattua)

Paistamiseen:

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Nosta korppujauhot kulhoon turpoamaan nesteen kanssa. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, vehnäjauhot, sekä öljy. Mausta suolalla ja kirvelillä. Paista letut miedolla lämmöllä ohukaispannulla. Tarjoile puolukkasurvoksen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.