Kesäkurpitsa-vuohenjuustopaistos

25.3.2012
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsa-vuohenjuustopaistos

Ainekset

4 annosta
1 1 iso (noin 700 g) kesäkurpitsa
2 200 g vuohenjuustoa
3 2 rkl pestokastiketta
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 3 rkl parmesaaniraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 18 g
Proteiinia 13 g 52 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 976 3904
Energiaa kcal 233 933

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsa ja vuohenjuusto viipaleiksi. Sivele pestoa kevyesti kesäkurpitsaviipaleille. Aseta viipaleet lomittain pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle mustapippuri ja parmesaaniraaste. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5