Kesäkurpitsa-tillirelissi

21.7.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsa-tillirelissi

Kesäkurpitsarelissi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Ainekset

1 2 kesäkurpitsaa (n. 600 g)
2 1 sipuli
3 3 rkl hienonnettua tilliä
Mausteliemi
1 1,5 dl vettä
2 1 dl väkiviinaetikkaa
3 2 rkl sokeria
4 1 rkl suolaa
5 1 tl sinapinsiemeniä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 42 g
Proteiinia 4 g
Rasvaa 3 g
Kuitua 5 g
Energiaa kJ 1028
Energiaa kcal 246

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsat ja raasta karkeaksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste ja sipulit.

Nosta seos syrjään ja lisää joukkoon hienonnettu tilli. Purkita seos puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje heti kansilla. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

 

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5