Kesäkurpitsa-puolukkahillo

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsa-puolukkahillo

Tässä hillossa makuparina toimivat kesäkurpitsa ja puolukka.

Ainekset

1 500 g kesäkurpitsaa
2 500 g puolukoita
3 0,5 dl vettä
4 0,5 kg hillosokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 546 g
Proteiinia 5 g
Rasvaa 5 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 9549
Energiaa kcal 2282

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset, Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori kesäkurpitsa ja raasta tai kuutioi se. Pane kurpitsa ja puolukat kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes alkaa muodostua höyryä.

Lisää sokeri sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Voit soseuttaa hillon sauvasekoittimella tasaiseksi, jos haluat.

Kuumenna puhtaat tölkit ja kannet kiehuvassa vedessä, valuta ja täytä ne kuumalla hillolla. Sulje heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5