Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit

2.6.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit

Ainekset

4 annosta
Pihvit
1 400 g jauhelihaa
2 200 g kesäkurpitsaa
3 100 g maustettua tuorejuustoa, esim. ruohosipuli tai valkosipuli
4 1 kananmuna
5 1 dl korppujauhoja
6 1 tl suolaa
7 ripaus mustapippuria
8 öljyä paistamiseen
Kastike
1 2 dl kermaviiliä
2 1 herkkukurkku
3 1 rkl hienonnettua tilliä
4 ripaus suolaa ja mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 55 g
Proteiinia 24 g 97 g
Rasvaa 28 g 114 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 706 6825
Energiaa kcal 408 1631

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pihvit

Raasta kesäkurpitsa karkeahkoksi raasteeksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile murekkeesta 10–12 pihviä ja paista ne pannussa kypsiksi. Voit myös antaa pihveille pannussa vain pintavärin, siirtää ne uunivuokaan ja kypsentää vielä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Kastike

Valmista kastike. Kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5