Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Pihvit

400 g
Jauhelihaa
200 g
Kesäkurpitsaa
100 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. ruohosipuli tai valkosipuli
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Korppujauhoja
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen

Kastike

2 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Herkkukurkku
1 rkl
Hienonnettua tilliä
Ripaus suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pihvit

Raasta kesäkurpitsa karkeahkoksi raasteeksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile murekkeesta 10–12 pihviä ja paista ne pannussa kypsiksi. Voit myös antaa pihveille pannussa vain pintavärin, siirtää ne uunivuokaan ja kypsentää vielä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Kastike

Valmista kastike. Kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.