Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen perunamunakas

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

300 g
Kypsiä uusia perunoita
1 kpl
(puna)sipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
4 kpl
Kananmunaa
1/4 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi perunat ohuiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuumenna öljy suuressa pinnoitetussa pannussa ja paista, mutta älä ruskista perunoita ja sipulirenkaita noin 10 minuuttia. Siirrä pannu pois levyltä. Sekoita kulhossa munat, vesi ja mausteet. Siirrä pannu takaisin kuumalle levylle ja kaada munaseos pannuun perunaseoksen päälle. Nostele puuhaarukalla massaa niin, että munakasta valuu kaikkialle. Anna kypsyä keskilämmöllä, kunnes munakas on hyytynyt. Leikkaa munakas kahteen osaan ja tarjoa raikkaan salaatin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Pekka Harasta, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.