Kesäinen minestronekeitto

14.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäinen minestronekeitto

Ainekset

4 annosta
1 170 g pekonia
2 1 sipuli
3 1 porkkana
4 0,25 purjoa
5 100 g kurttu- eli savoijinkaalia
6 100 g lehtikaalia
7 4 tomaattia
8 2 valkosipulinkynttä
9 1 l vettä
10 2 kasvisliemikuutiota
11 mustapippruria
12 2 dl pastaa
13 2 dl herneitä
14 tuoretta basilicaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 120 g
Proteiinia 12 g 49 g
Rasvaa 18 g 72 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 1 398 5593
Energiaa kcal 334 1337

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot, Pastaruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele pekoni. Kuori sipuli ja pesty porkkana. Halkaise ja huuhtele purjo. Poista kaalin uloimmat lehdet. Paloittele kasvikset. Kuumenna kattila ja paista pekonia hetki. Lisää sipuli, purjo, valkosipuli ja porkkana. Kuullota. Lisää kaali ja tomaatit. Paista kevyesti ja lisää vesi, liemikuutiot ja pippuri. Hauduta keittoa 15 minuuttia. Lisää pasta, herneet ja basilika. Hauduta pasta kypsäksi. Tarkista maku.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5