Kesäinen kalapannu

20.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäinen kalapannu

Ainekset

4 annosta
1 0,5 kg kirjolohifileetä
2 200 g pakastepapuja
3 1 valkosipulin kynsi
4 1 rkl öljyä
5 0,5 purjoa
6 1 hapan omena
7 100 g pakastemaissia
8 0,5 sitruunan mehu
9 ripaus karria
10 pieni nippu tilliä silputtuna
11 0,5 tl sitruunapippuria
12 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 107 g
Proteiinia 33 g 133 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 12 g 49 g
Energiaa kJ 1 704 6817
Energiaa kcal 407 1629

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista kalafileestä nahka ja paloittele kala kookkaiksi paloiksi. Pane muurinpohjapannulle pavut ja hienonnettu valkosipulinkynsi ja kuumenna seosta öljytilkassa minuutin ajan. Lisää silputtu purjo ja kalapalat ja kypsennä parin minuutin ajan. Lisää omenapalat, maissi, sitruunamehu, silputtu tilli ja mausteet. Anna seoksen paistua vielä hetken ajan ja tarjoile heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5