Kermainen siskonmakkarakastike

1.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kermainen siskonmakkarakastike

Ainekset

4 annosta
1 1 rkl öljyä paistamiseen
2 500 g siskonmakkaroita
3 1 sipuli
4 3 dl vettä
5 1 liemikuutio tai 1,5 rkl fondia
6 1 rkl sinappia
7 2 rkl tomaattisosetta
8 0,5 tl viherpippuria
9 2,5 dl kasvisrasvavalmistetta tai 2 dl ruokakermaa
10 3 rkl suurustetta ruskeille kastikkeille
11 (ruohosipulia)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 47 g
Proteiinia 15 g 60 g
Rasvaa 33 g 132 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 676 6702
Energiaa kcal 400 1602

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Purista siskonmakkarat paloiksi öljyttyyn kuumaan paistinpannuun. Lisää hienonnettu sipuli. Lisää vesi ja liemikuutio tai fondi, kasvirasvavalmiste tai ruokakerma ja mausteet. Keitä ja ripottele suuruste kiehuvaan kastikkeeseen. Tarkista maku.

© SOK
Avainsanat: siskonmakkara
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5