Kerholaisen kananmunanaamat

25.7.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kerholaisen kananmunanaamat

Ainekset

4 annosta
1 4 kananmunaa
2 100 g raejuustoa
3 2 rkl hampurilaiskastiketta
4 4 pyöreää ruisleipää
5 1 rkl kevytlevitettä
Päälle:
1 pieneksi silputtua salaattia
2 erilaisia kasvis- ja hedelmäpaloja ym.

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 65 g
Proteiinia 18 g 70 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 057 4228
Energiaa kcal 252 1010

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä kananmunat koviksi (7 minuuttia). Jäähdytä kylmän veden alla. Kuori ja hienonna haarukalla. Sekoita kananmunat, raejuusto ja hampurilaiskastike keskenään. Voitele ruisleivät. Lusikoi päälle kananmunatäytettä. Leikkaa kasviksista ja hedelmistä paloja. Muotoile niistä "kasvot" ruisleivälle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5