Keltajuuri-mandariinisalaatti

21.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltajuuri-mandariinisalaatti

Keitetyistä juureksista syntyy raikas sitruksinen salaatti.

Ainekset

4 annosta
1 2 keltajuurta
2 1 iso porkkanaa
3 2 mandariinia
4 1 punasipuli
Appelsiinikastike
1 2 rkl appelsiinimehua
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 rkl hunajaa
4 0,5 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 52 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 4 g 14 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 378 1514
Energiaa kcal 90 362

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä keltajuuret ja porkkana kuorineen kokonaisina kypsäksi. Anna jäähtyä. Kuori ja paloittele juurekset. Kuori mandariinit veitsellä ja viipaloi. Kuori ja viipaloi punasipuli.

Sekoita kastikkeen ainekset. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon ja anna maustua hetki.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: mandariini porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5