Keltaisia hedelmiä vaniljaisessa appelsiinikastikkeessa

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltaisia hedelmiä vaniljaisessa appelsiinikastikkeessa

Kokoa hedelmäinen jälkiruoka banaanista, hunajamelonista ja appelsiinista.

Ainekset

1 6 dl appelsiinimehua
2 1 vaniljatanko
3 2 tl appelsiininkuorta
4 4 rkl sokeria
5 6 banaania
6 1 hunajameloni
7 appelsiininkuorta koristeluun

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 315 g
Proteiinia 15 g
Rasvaa 5 g
Kuitua 21 g
Energiaa kJ 5882
Energiaa kcal 1406

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna appelsiininmehu, vaniljatanko, appelsiininkuori ja sokeri kattilassa. Vähennä lämpöä ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Paloittele hedelmät ja kaada jäähtynyt kastike hedelmien päälle ja koristele appelsiininkuorisuikaleilla.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5