Keltainen siskonmakkarakeitto

20.10.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen siskonmakkarakeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 tl öljyä
2 1 rkl currya
3 1,5 l vettä
4 2 kanaliemikuutiota
5 400 g pakastesuikalejuureksia
6 100 g kevytvalkosipulituorejuustoa
7 500 g siskonmakkaraa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 16 g 64 g
Rasvaa 32 g 129 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 604 6414
Energiaa kcal 383 1533

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy kattilassa, paista currya hetki. Lisää vesi, liemikuutio, pakastejuurekset ja tuorejuusto nokareina. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Purista raaka siskonmakkara kuoresta pienehköinä palloina suoraan keittoon. Anna keiton kiehua vielä 10–15 minuuttia, kunnes makkara on kypsynyt.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5