Keltainen rosolli

24.11.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen rosolli

Uutta joulupöytään. Salaatti tuunataan keltaiseksi.

Ainekset

1 300 g lanttua
2 3 kiinteää perunaa
3 2 persimonia
4 1 sipuli
5 2 hapanta omenaa
6 3 - 4 maustekurkkua
7 0,5 dl maustekurkun lientä
8 1,5 rkl oliiviöljyä
9 0,5 tl sormisuolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 104 g
Proteiinia 14 g
Rasvaa 23 g
Kuitua 27 g
Energiaa kJ 2920
Energiaa kcal 698

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori, kuutioi ja keitä lantut kypsiksi. Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Valuta ja jäähdytä juurekset. Kuori ja kuutioi perunat, persimonit, sipuli ja omenat. Pilko kurkut. Sekoita salaatin ainekset ja mausta kurkkujen liemellä, öljyllä ja suolalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5