Keltainen nakkikastike

21.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen nakkikastike

Ainekset

4 annosta
1 puolikas sipuli
2 200 g nakkeja
3 100 g maustamatonta sulatejuustoa
4 2 dl maitoa tai vettä
5 0,5 tl kurkumaa
6 2 rkl silputtua tuoretta ruohosipulia
7 suolaa
8 valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 16 g
Proteiinia 12 g 46 g
Rasvaa 14 g 55 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 778 3113
Energiaa kcal 186 744

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipuli ja pilko se hienoksi. Paloittele nakit suupaloiksi. Kuullota sipulisilppu ja nakkipalat pannulla öljyssä. Pane kattilaan juusto, neste ja kurkuma. Kuumenna seos kiehuvaksi hämmentäen. Lisää nakki-sipuliseos kattilaan. Mausta ja koristele ruohosipulisilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: nakki sulatejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5