Keltainen kauramannapuuro

25.9.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen kauramannapuuro

Ainekset

4 annosta
1 1 l appelsiinimehua
2 8 - 10 kuivattua aprikoosia
3 1,5 dl kauramannasuurimoita
4 2 - 3 rkl sokeria
5 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 61 g 244 g
Proteiinia 5 g 21 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 176 4702
Energiaa kcal 281 1124

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta kattilassa appelsiinimehu. Lisää sekoittaen pieniksi kuutioiksi leikatut aprikoosit sekä mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen 8-10 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Anna puuron jäähtyä vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: appelsiini puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5