Keltainen juusto-kasviskeitto

19.1.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen juusto-kasviskeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 2 kasvisliemikuutiota
3 1 pussi (750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
4 1 tl currya
5 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
6 1 prk (200 g) paprika-chilisulatejuustoa
7 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 47 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 683 2731
Energiaa kcal 163 653

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon keittokasvikset ja curry. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja sulatejuusto nokareina ja anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia, jotta juusto sulaa täysin. Mausta keitto rouhitulla mustapippurilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5