Keltainen hedelmäsalaatti

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen hedelmäsalaatti

Ainekset

4 annosta
1 2 appelsiinia
2 1 prk (425/225 g) mangoviipaleita
3 1 omena
4 1 prk (227/140 g) pieniä ananaspaloja
Vaniljaliemi
1 1 dl vettä
2 1 dl sokeria
3 0,5 vaniljatanko
4 veitsenkärjellinen mietoa chilirouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 70 g 280 g
Proteiinia 4 g 18 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 307 5227
Energiaa kcal 312 1249

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, sokeri, halkaistu vaniljatanko ja chilirouhe. Keitä muutama minuutti. Poista vaniljatanko. Käytön jälkeen tangon voi huuhdella, antaa kuivahtaa ja säilöä seuraavaa kertaa varten. Anna liemen jäähtyä.Valuta liemi mangoista ja kuutioi mangopalat. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Kuori omena ja poista siemenkota. Paloittele appelsiinit ja omena. Sekoita kulhossa mangopalat, appelsiinit ja omena. Kaada joukkoon ananakset liemineen.Lisää jäähtynyt liemi ja nostele ainekset sekaisin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: hedelmäsalaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5