Keltainen hedelmäkiisseli

1.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen hedelmäkiisseli

Ainekset

1 1 prk ananaspaloja
2 7 dl appelsiini-mangomehua
3 4 rkl sokeria
4 3 rkl perunajauhoja
5 1 banaani
6 1 kiivi

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 192 g
Proteiinia 4 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 3540
Energiaa kcal 846

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta ananaspalojen liemi kattilaan. Lisää appelsiini-mangomehu, sokeri sekä perunajauhot. Kuumenna liemi samalla koko ajan kevyesti sekoittaen. Anna seoksen kiehahtaa. Nosta jäähtymään. Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Lisää jäähtyneeseen kiisseliin kuoritut ja paloitellut banaani sekä kiivi ja ananaspalat.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5