Keltainen broilerikastike

21.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keltainen broilerikastike

Ainekset

4 annosta
1 4 porkkanaa
2 2 sipulia
3 6 dl vettä
4 2 kanaliemikuutiota
5 3 hienonnettua valkosipulinkynttä
6 suolaa maun mukaan
7 rouhittua mustapippuria
8 1 sitruunan mehu
9 2 tl silputtua tuoretta rakuunaa
10 4 broilerin rintafileetä
11 50 g sulatejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 24 g
Proteiinia 38 g 152 g
Rasvaa 5 g 20 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 942 3768
Energiaa kcal 225 901

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane kattilaan pienityt porkkanat ja sipulit, vesi, kanaliemikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet. Keitä kasvikset pehmeiksi ja soseuta ne sauvasekoittimella. Mausta kastikepohja sitruunanmehulla ja rakuunasilpulla . Paista suikaloidut rintafileet pannulla kypsiksi ja pane ne sitten kastikkeeseen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 5 minuutin ajan ja lisää sulatejuusto. Anna kiehahtaa ja tarjoile kasvisriisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5