Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keksijäätelöpalat

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Palaa
Fork and knife
16 Palaa

Ainekset

450 g
Digestive-keksejä
100 g
Margariinia tai voita
1 1/2 l
Vaniljäätelöä
3 dl
Kinuskikastiketta
Marjoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Aseta reilusti leivinpaperia suorakaiteen muotoisen vuoan pohjalle ja reunoille. Hienonna keksit muruiksi, esim. kaulimella suljetussa muovipussissa tai monitoimikoneella. Sulata rasva ja lisää keksimurujen joukkoon. Taputtele hieman yli puolet keksiseoksesta vuoan pohjalle ja pakasta 15 minuuttia. Sulata jäätelöä hieman ja notkista se. Levitä jäätelö keksipohjan päälle ja pakasta noin 30 minuuttia. Kaada kinuskikastike jäätelön päälle. Levitä loppu keksiseos ylimmäiseksi. Pakasta vähintään 4 tuntia. Poista vuoasta leivinpaperin avulla ja leikkaa paloiksi. Tarjoa halutessasi marjojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.