Keksijäätelöpalat

27.6.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keksijäätelöpalat

Ainekset

16 palaa
1 450 g Digestive-keksejä
2 100 g margariinia tai voita
3 1,5 l vaniljäätelöä
4 3 dl kinuskikastiketta
5 marjoja

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 566 g
Proteiinia 4 g 62 g
Rasvaa 20 g 316 g
Kuitua 1 g 15 g
Energiaa kJ 1 398 22376
Energiaa kcal 334 5348

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Aseta reilusti leivinpaperia suorakaiteen muotoisen vuoan pohjalle ja reunoille. Hienonna keksit muruiksi, esim. kaulimella suljetussa muovipussissa tai monitoimikoneella. Sulata rasva ja lisää keksimurujen joukkoon. Taputtele hieman yli puolet keksiseoksesta vuoan pohjalle ja pakasta 15 minuuttia. Sulata jäätelöä hieman ja notkista se. Levitä jäätelö keksipohjan päälle ja pakasta noin 30 minuuttia. Kaada kinuskikastike jäätelön päälle. Levitä loppu keksiseos ylimmäiseksi. Pakasta vähintään 4 tuntia. Poista vuoasta leivinpaperin avulla ja leikkaa paloiksi. Tarjoa halutessasi marjojen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jäätelö
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5