Keittobanaani-ranskalaiset

16.6.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keittobanaani-ranskalaiset

Kuumat keittobanaaniranskikset sopivat grillatun broilerin tai lihan kaveriksi.

Ainekset

4 annosta
1 4 - 6 vihreää keittobanaania
Mausteseos
1 50 g tuoretta inkivääriä
2 1 chili
3 0,5 sipuli
4 1 tl piparkakkumaustetta
5 0,5 tl suolaa
6 0,5 dl öljyä
Kypsentämiseen
1 0,5 l rypsiöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 166 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 35 g 139 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 044 8174
Energiaa kcal 488 1954

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: tuoretta inkivääriä, chili

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Hedelmät
Makuja maailmalta Afrikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Tee mausteseos. Kuori inkivääri ja raasta se. Mittaa kaikki aineet kapeaan, korkeaan kulhoon ja aja sauvasekoittimella tahnaksi tai jauha ainekset monitoimikoneen kulhossa. Voit lisätä tarvittaessa tilkan öljyä.
Halkaise keittobanaanit pituussuunnassa kuorineen. Leikkaa hedelmäliha vinoviipaleiksi ja irrota kuoresta. Pyörittele banaanipalat mausteseoksessa.
Kuumenna öljy padassa tai pannussa noin 180 asteeseen. Paista rapeiksi ja ruskeiksi muutamassa erässä. Valuta hetki talouspaperin päällä.

Teksti:
Kuvat: Tiina Rantanen
© SOK
Avainsanat: banaani
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5