Kebableipä

24.7.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kebableipä

Ainekset

4 annosta
1 4 halkaistua ruisleipää
2 2 rkl voileipämargariinia
3 4 salaatinlehteä
4 2 tomaattia
Kebabmunakkaat
1 100 g pakastekebablihaa
2 2 kananmunaa
3 2 rkl maitoa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 69 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 872 3490
Energiaa kcal 208 834

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kebabmunakkaat. Jaa puolisulaneet kebablihat kuumalle pikkulettupannulle. Paahda, kunnes lihat saavat hieman väriä.Sekoita kulhossa munat, maito ja mausteet. Jaa seos lihojen päälle. Pienennä lämpöä ja anna munakkaiden hyytyä. Jäähdytä.Voitele leivät ja täytä salaatilla, munakkaalla ja viipaloidulla tomaatilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kebab voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5