Kebabit

20.10.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kebabit

Ainekset

8 annosta
1 8 pitaleipää
Kebabliha
1 750 g naudan paistijauhelihaa
2 3 rkl pihvimaustetta
3 2 tl paprikajauhetta
4 2 tl suolaa
Lisäksi:
1 jäävuorisalaattia suikaleita
2 maustekurkku- ja tomaattiviipaleita
3 säilykepepperoneja
4 valmista valkosipuli- ja chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 192 g
Proteiinia 23 g 185 g
Rasvaa 5 g 41 g
Kuitua 1 g 10 g
Energiaa kJ 989 7913
Energiaa kcal 236 1891

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane jauheliha ja mausteet monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Jauha seosta 10 minuuttia, jotta lihasta tulee kiinteää massaa. Muotoile massasta kostutetuin käsin tanko ja kääri se kaksinkertaiseen folioon. Kypsennä 100-asteisessa uunissa 3 tuntia. Nosta liha uunista ja anna vetäytyä ennen leikkaamista. Vuole lihasta ohuita siivuja. Lämmitä pitaleivät ja täytä lihasiivuilla, salaatilla, suolakurkuilla, tomaateilla ja pepperoneilla. Tarjoile lisänä kastikkeita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha kebab kebabliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5