Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kauraiset hodarisämpylät

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Vettä
35 g
Hiivaa
1 1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Sokeria
1 1/2 dl
Pikakaurahiutaleita
11 dl
Vehnäjauhoja
50 g
Margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää loput aineista. Alusta taikina huolella ja anna nousta peitettynä lämpimässä ½ tunnin ajan. Jaa taikina jauhotetulla leivinpöydällä 25-30 palaan ja leivo palat pitkulaisiksi sämpylöiksi. Kohota paloja pellillä noin 10 minuutin ajan ja paista sitten 225 asteessa noin 12 minuuttia. Halkaise hiukan jäähtyneet sämpylät ja pane väliin kuumia nakkeja, kurkkusalaattia, ketsuppia ja vaikka kuivattua sipulia. Tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.