Katkarapuwrapit

26.9.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapuwrapit

Ainekset

4 annosta
1 4 ohutta tortillalettua
Täyte:
1 2 keitettyä munaa
2 1 dl kermaviiliä tai kevytmajoneesia
3 2 rkl hienonnettua tilliä
4 2 tl piparjuuritahnaa
5 suolaa
6 0,25 tl sitruunapippuria
7 250 g kuorittuja katkarapuja
8 0,5 kerää amerikansalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 120 g
Proteiinia 18 g 72 g
Rasvaa 11 g 44 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 227 4909
Energiaa kcal 293 1173

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista ensin täyte. Hienonna keitetyt munat ja sekoita täyte kermaviilin tai majoneesin, piparjuuritahnan, hienonnetun tillin ja mausteiden kanssa tasaiseksi. Hienonna puolet sulatetuista ja valutetuista katkaravuista palasiksi ja lisää ne täytteeseen kokonaisten kanssa. Suikaloi salaatti ja annostele täytteen kanssa tortillapohjille. Kääri tortillat rullalle ja leikkaa kahdeksi palaksi. Pakkaa mukaan evääksi tai tarjoile välipalana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: katkarapu tortilla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5