Katkarapuvokki

22.3.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapuvokki

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl (seesami)öljy
2 1 valkosipulin kynsi
3 1 rkl tuoretta inkivääriraastetta
4 450 g pakastevokkivihanneksia
5 2 pakettia katkaravun makuisia nuudeleita
6 180 g pakastekatkarapuja
Kastike:
1 1 rkl maissijauhoja
2 3 rkl (seesami)öljyä
3 1 nuudelipussin mausteet
4 1 rkl makeaa thai chilikastiketta
5 1 tl soijaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 93 g
Proteiinia 11 g 43 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 260 5039
Energiaa kcal 301 1204

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri. Paista valkosipulia, inkivääriä ja vokkivihanneksia öljyssä noin 10 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta niistä vesi lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja jatka vokkaamista muutama minuutti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: katkarapu vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5