Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapuvartaat

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

400 - 600 g
Kuorittuja isoja katkarapuja
Muutama minitomaatti

Amerikkalainen grillauskastike:

1 kpl
Pieni sipuli
2 rkl
Öljyä
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Sinappia
1 - 2 dl
Tomaattisosetta
1 rkl
Sitruunamehua
1/2 tl
Chiliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet hyvin. Jauha ne sitten vielä muiden kastikeainesten kanssa sekaisin monitoimikoneessa tai sekoita muuten.Sipaise kastiketta katkaravuille, jotka olet pujottanut vartaisiin tomaattien kanssa. Pistä tomaatteihin muutama reikä, etteivät ne halkea kypsymisen aikana.Grillaa vartaita viitisen minuuttia ja valele niitä välillä kastikkeella. Tarjoa lisänä salaattia ja grillissä noin 40 minuuttia kypsennettyjä, folioon kiedottuja perunoita tai nopeasti kiehautettuja kesäkasviksia.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.