Katkaraputäytteiset kananmunat

19.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkaraputäytteiset kananmunat

Salaattipediltä tarjoillut munanpuolikkaat maistuvat alkuruokana tai noutopöydän tarjoiluna.

Ainekset

8 kappaletta
1 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 1 pussi pakastekatkarapuja (180 g)
3 50 g maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
4 2 rkl ruokakermaa
5 0,5 rkl sitruunamehua
6 2 rkl hienonnettua tilliä
7 ripaus rakuunaa
8 ripaus mustapippuria
9 (suolaa)
10 salaatinlehtiä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 3 g
Proteiinia 8 g 60 g
Rasvaa 5 g 42 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 330 2637
Energiaa kcal 79 630

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja halkaise kananmunat. Irrota keltuaiset pieneen kulhoon. Silppua puolet sulaneista katkaravuista. Sekoita keltuaisten joukkoon tuorejuusto, silputut katkaravut, kerma, sitruunamehu ja mausteet.

Lusikoi tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Peitä tarjoiluvadin pohja salaattisuikaleilla. Asettele vadille munanpuolikkaat ja koristele katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kananmuna katkarapu muna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5