Katkaraputäytteiset cannellonit

28.1.2007
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkaraputäytteiset cannellonit

Ainekset

6 annosta
1 1 paketti (250 g) cannelloneja
Täyte:
1 500 g pakastekatkarapuja
2 2 sipulia
3 3 valkosipulinkynttä
4 1 rkl öljyä
5 0,5 tl currya
6 200 g tuorejuustoa (esim. valkosipuli)
7 1 rkl tuoretta tilliä
8 0,25 tl suolaa
9 0,5 tl sitruunapippuria
Päälle:
1 1 dl ruokakermaa
2 1 prk tomaattipastakastiketta
3 100 g juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 205 g
Proteiinia 25 g 149 g
Rasvaa 19 g 116 g
Kuitua 3 g 17 g
Energiaa kJ 1 725 10349
Energiaa kcal 412 2474

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna currya hetki. Lisää sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää katkaravut ja tuorejuusto pannulle. Sekoita ja anna juuston sulaa. Lisää joukkoon vielä hienonnettu tilli, suola ja sitruunapippuri. Nosta täytettä putkien sisään esimerkiksi pikkulusikan avulla. Täytä kaikki putket ja nosta ne voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Kaada päälle tomaattikastike, johon on sekoitettu kerma. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä cannelloneja 225 asteessa uunin alatasolla 20-30 minuuttia. Tarjoile cannellonit salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: katkarapu tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5