Katkarapuruukku

20.10.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapuruukku

Ainekset

4 annosta
1 2 pussia (à 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja
2 1 pieni sipuli
3 1 rkl oliiviöljyä
4 1 prk (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
5 0,5 kalaliemikuutiota
6 0,5 tl sokeria
7 3 rkl hienonnettua tilliä
Lisänä:
1 uuniperunaa, keitettyä riisiä tai patonkia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 14 g 55 g
Rasvaa 5 g 19 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 512 2047
Energiaa kcal 122 489

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, liemikuutio ja ripaus sokeria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, jotta nestettä haihtuu hieman. Lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarjoile uuniperunan täytteenä, riisin kera tai sellaisenaan tuoreen leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5