Katkarapuleipä Toast Skagen

27.7.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapuleipä Toast Skagen

Ainekset

2 annosta
1 2 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
2 margariinia tai öljyä
3 1 dl majoneesia
4 200 g kuorittuja katkarapuja
5 2 rkl hienonnettua tilliä
6 1 tl sitruunamehua
7 cayennenpippuria
Koristeluun:
1 mätiä
2 sitruunaa
3 tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 26 g
Proteiinia 20 g 39 g
Rasvaa 17 g 34 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 180 2360
Energiaa kcal 282 564

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi pannussa. Paloittele sulaneet ja valutetut ravunpyrstöt karkeaksi hakkelukseksi. Sekoita majoneesiin ravunpyrstöt ja mausta hienonnetulla tillillä ja varovasti sitruunamehulla ja cayennenpippurilla. Jaa seos jäähtyneille leiville ja koristele sitruunaviipaleella, mädillä ja tillillä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: katkarapu voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5