Katkarapukimara papaijasta

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapukimara papaijasta

Ainekset

4 annosta
1 150 g pakastekatkarapuja
2 3 anjovisfileetä
3 15 kpl mustia kivettömiä oliiveita
4 0,5 dl silputtua tilliä
5 3 keitettyä kananmunaa
6 2 valkosipulinkynttä halutessasi
7 1 dl kevytmajoneesia
8 suolaa ja mustapippuria maun mukaan
9 2 rkl sitruunamehua
Lisäksi
1 2 kypsää papaijaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 61 g
Proteiinia 14 g 55 g
Rasvaa 16 g 63 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 086 4346
Energiaa kcal 260 1039

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset, Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata katkaravut. Keita kananmunat kypsiksi (8 minuuttia siitä, kun vesi alkaa kiehua) ja jäähdytä ne. Pieni anojovisfileet,oliivit ja kananmunat. Sekoita majoneesiin mausteet ja sitruunanmehu. Lisää muut aineet varovasti sekoittaen.Puolita papaijat, poista siemenet ja lusikoi täytettä puolikkaille.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5