Katkarapucrostinit

21.3.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapucrostinit

Ainekset

8 annosta
1 1 patonki
Täyte
1 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja
3 2 - 3 rkl turkkilaista jogurttia
4 0,5 sitruunan raastettu kuori
5 1 pieni valkosipulinkynsi
6 2 rkl hienonnettua tilliä
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustaopippuria
Koristeeksi
1 tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 16 g
Proteiinia 4 g 31 g
Rasvaa 3 g 26 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 223 1782
Energiaa kcal 53 426

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet grillivastusten alla kevyesti.

Kuori ja viipaloi munat ja levitä ne patonkiviipaleille. Valuta katkaravut ja sekoita joukkoon jogurtti, sitruunankuoriraaste, raastettu valkosipulinkynsi, tilli ja mausteet. Sekoita ainekset ja lusikoi leiville. Koristele tillillä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5