Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapubruschetat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

180 g
Kuorittuja katkarapuja
1 kpl
Patonki
2 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
Ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 kpl
Sitruuna
3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata katkaravut ja valuta siivilässä. Leikkaa patongista ohuita viipaleita ja levitä ne uuniritilän päälle. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, katkaravut ja mausteet. Kuumenna katkarapuja 1–2 minuuttia. Nosta leivät paahtumaan kovaan lämpöön uunin yläosaan. Lohko sitruuna kuuteen osaan. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon hienonnettu persilja ja purista kahden sitruunalohkon mehu. Aseta paahtuneet leivät tarjoiluvadille ja nostele päälle lämpimiä katkarapuja. Valuta päälle kattilaan valunutta lientä. Tarjoile lisänä sitruunalohkot.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.