Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapu-pastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Pastaa
1 rkl
Öljyä
1/4 kpl
Purjoa
400 g
Katkarapuja
2 kpl
Avokadoa
2 dl
Herneitä
125 g
Ananasta tai mangoa
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Raastettua sitruunankuorta
1/4 tl
Roseepippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja lisää pastan joukkoon 1 rkl öljyä. Jäähdytä.Anna katkarapujen sulaa ja valuta ylimääräinen vesi pois. Paloittele purjo, avokadot ja ananas tai mango. Sekoita salaatti. Yhdistä kasvikset ja hedelmänpalat pastan joukkoon. Lisää sitruunamehu ja -kuori sekä roseepippuri. Lisää katkaravut lopuksi. Sekoita ja tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.