Katkarapu-pastasalaatti

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapu-pastasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 200 g pastaa
2 1 rkl öljyä
3 0,25 purjoa
4 400 g katkarapuja
5 2 avokadoa
6 2 dl herneitä
7 125 g ananasta tai mangoa
8 2 rkl sitruunamehua
9 1 rkl raastettua sitruunankuorta
10 0,25 tl roseepippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 161 g
Proteiinia 23 g 92 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 7 g 29 g
Energiaa kJ 1 709 6837
Energiaa kcal 408 1634

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit, Pastaruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja lisää pastan joukkoon 1 rkl öljyä. Jäähdytä.Anna katkarapujen sulaa ja valuta ylimääräinen vesi pois. Paloittele purjo, avokadot ja ananas tai mango. Sekoita salaatti. Yhdistä kasvikset ja hedelmänpalat pastan joukkoon. Lisää sitruunamehu ja -kuori sekä roseepippuri. Lisää katkaravut lopuksi. Sekoita ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5