Katkarapu-nuudelisalaatti

24.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapu-nuudelisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (180 g) isoja katkarapuja
2 1 paketti (85 g) riisinuudeleita
3 250 g valkokaalia
4 1 porkkana
5 1 pieni sipuli
Kastike:
1 2 rkl öljyä
2 2 rkl limettimehua
3 2 tl sokeria
4 pala tuoretta inkivääriä
5 mietoa chilirouhetta
Lisäksi:
1 1 keräsalaatti

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 97 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 870 3478
Energiaa kcal 208 831

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta katkaravut. Nosta nuudelit kulhoon ja kaada päälle runsaasti kiehuvaa vettä. Anna pehmentyä muutama minuutti ja valuta vesi pois. Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi porkkana ja sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua ennen tarjoamista. Nosta salaatti tarjolle keräsalaatin lehdille.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5