Katkarapu-kurkkucocktailit

24.4.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapu-kurkkucocktailit

Ainekset

8 palaa
1 1 kurkku
2 2 dl isoja katkarapuja
3 0,5 punasipulia
4 100 g valkosipulituorejuustoa
5 2 tl sitruunamehua
6 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 11 g
Proteiinia 3 g 21 g
Rasvaa 4 g 32 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 219 1750
Energiaa kcal 52 418

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kurkusta pienet palat päistä pois. Leikkaa kurkku kahdeksaan tasakokoiseen annospalaan. Voit koristella reunat vetämällä kuoreen kuorimaveitsen kärjellä raitoja tai kuorimalla ne ohuesti. Koverra palloraudalla kurkkupaloihin kolot. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut pieniksi paloiksi, säästä kahdeksan katkarapua koristeeksi. Sekoita katkarapupalojen joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipulituorejuusto ja sitruunamehu. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Jaa seos tasaisesti kurkkupalojen päälle ja koristele katkaravuilla. Tarjoile alkupaloina tai naposteltavina.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5