Katkarapu-kookoskeitto

28.8.2007
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapu-kookoskeitto

Ainekset

4 annosta
1 180 g katkarapuja
2 1 sipuli
3 3 valkosipulinkynttä
4 1,5 rkl öljyä
5 1 l tomaattitäysmehua
6 1 tl sitruunamehua
7 3 dl kookosmaitoa
8 0,25 tl chilijauhetta
9 2 kanaliemikuutiota
10 1 dl tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 48 g
Proteiinia 10 g 40 g
Rasvaa 24 g 94 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 260 5041
Energiaa kcal 301 1205

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatti- ja sitruunamehu, kookosmaito, chilijauhe ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua kymmenen minuuttia. Hienonna tilli. Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5