Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapu-avokadopasta

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

1 kpl
(180 g) kuorittuja katkarapuja
1 kpl
(250 g) pinaatti fettuccine -tuorepasta
Pala purjoa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
Avokado
2 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Hienonnettua tilliä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa hitaasti pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Viipaloi purjo ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon ranskankerma ja juustoraaste. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti miedolla lämmöllä.Lisää joukkoon valutetut katkaravut ja kuumenna kastike. Keitä tuorepasta toisessa kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan.Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmälihat kuorista ja paloittele. Pirskota avokadopalojen joukkoon sitruunamehu estämään tummumista. Lisää avokadot katkarapukastikkeen joukkoon tillin kanssa. Mausta kastike ja nauti heti pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.