Katkarapu-avokadopasta

25.10.2010
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapu-avokadopasta

Ainekset

3 annosta
1 1 paketti (180 g) kuorittuja katkarapuja
2 1 paketti (250 g) pinaatti fettuccine -tuorepasta
3 pala purjoa
4 1 rkl oliiviöljyä
5 1 prk (150 g) ranskankermaa
6 1 dl juustoraastetta
7 1 avokado
8 2 rkl sitruunamehua
9 1 dl hienonnettua tilliä
10 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 58 g 173 g
Proteiinia 29 g 86 g
Rasvaa 31 g 93 g
Kuitua 6 g 17 g
Energiaa kJ 2 629 7887
Energiaa kcal 628 1885

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa hitaasti pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Viipaloi purjo ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon ranskankerma ja juustoraaste. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti miedolla lämmöllä.Lisää joukkoon valutetut katkaravut ja kuumenna kastike. Keitä tuorepasta toisessa kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan.Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmälihat kuorista ja paloittele. Pirskota avokadopalojen joukkoon sitruunamehu estämään tummumista. Lisää avokadot katkarapukastikkeen joukkoon tillin kanssa. Mausta kastike ja nauti heti pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5