Kasviswok

12.7.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasviswok

Ainekset

4 annosta
1 2 sipulia
2 200 g porkkanoita
3 200 g keräkaalia
4 200 g parsakaalia
5 1 rkl öljyä
6 1 rkl soijakastiketta
7 1 rkl hunajaa
8 1 rkl makeaa chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 46 g
Proteiinia 4 g 15 g
Rasvaa 4 g 15 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 408 1630
Energiaa kcal 98 390

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi sipuli ja porkkanat. Suikaloi keräkaali. Paloittele parsakaali. Kuumenna öljy pannulla ja paista ensin sipuleita ja porkkanoita, lisää kerä- ja parsakaalit. Paista käännellen, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. Mausta soijalla, hunajalla ja makealla chilikastikkeella. Tarjoile ateriana tai lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5