Kasvisvartaat

1.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvisvartaat

Ainekset

4 annosta
1 1 kesäkurpitsa
2 200 g halloumijuustoa
3 1 - 2 esikeitettyä maissia
4 200 g herkkusieniä
5 200 g kirsikkatomaatteja
6 pestokastiketta valeluun
Lisäksi
1 liotettuja grillitikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 89 g
Proteiinia 14 g 55 g
Rasvaa 20 g 82 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 370 5480
Energiaa kcal 328 1310

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kesäkurpitsa ja halloumi reiluiksi paloiksi. Leikkaa maissit tukevalla veitsellä annospaloiksi. Pistä maisseihin terävällä veitsellä pienet ristiviillot keskelle, jotta ne on helppo pujottaa vartaisiin. Pujota liotettuihin grillitikkuihin vuorotellen kasviksia ja juustoa. Grillaa vartaat miedolla lämmöllä usein käännellen. Sivele lämpimien vartaiden pintaan pestokastiketta ja tarjoile heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5