Kasvistikut

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvistikut

Ainekset

4 annosta
1 1 kpl kesäkurpitsa
2 3 kpl tomaattia
3 150 g mozzarellajuustoa
Paistamiseen:
1 öljyä
Rucolaöljy
1 80 g rucola-salaattia
2 1 ruukku persiljaa
3 4 rkl öljyä
4 suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 8 g 32 g
Rasvaa 25 g 100 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 173 4691
Energiaa kcal 280 1121

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsa, tomaatit ja mozzarellajuusto ohuiksi viipaleiksi. Paista kesäkurpitsaviipaleita kevyesti hetken aikaa pannulla. Soseuta rucolaöljyn aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Kokoa tikut kerroksittain ja levitä väleihin rucolaöljyä. Kasvistikut sopivat alkupaloiksi ja pikkuruoaksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5